COVIDCORONAVIRUS UPDATE – TERUG MET 10

25 april 20210

Beste Kassei Klievers / sporters,

Op basis van de beslissingen door het Overleg Comité van 14 april 2021, blijven de meeste coronamaatregelen voor sport ook na 26 april nog dezelfde.  Enkel voor personen vanaf 19 jaar, wordt het toegelaten maximum aantal personen in een sportgroep verhoogd van 4 naar 10 (sportbegeleider inbegrepen) vanaf 26 april, ten gevolge van de aanpassingen in het samenscholingsverbod.

Sport Vlaanderen volgt de nieuwe informatie vanuit het federale niveau (federaal MB, federale FAQ) op de voet en zorgt voor een eventuele update van deze basisregels van zodra deze info beschikbaar is.

Nu de Corona Maatregelen terug versoepelen mogen we vanaf 26/04/21 terug in groepen van 10 personen rijden.
Concreet betekent dit voor ons dat wij vanaf woensdag 28/04/21 onze ritten in groep (max.10 pers.) terug hervatten.

We kijken er alvast naar uit.

 

Met sportieve groeten,

Het Kassei Klievers Bestuur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© De Kassei Klievers. All rights reserved.