De agenda voor maart en april 2023

7 februari 2023

Openingsrit De Kassei Klievers

Op 5 maart beginnen wij aan ons seizoen. Graag nodigen we jullie allemaal uit op onze startrit. De rit gaat van start aan het Pelderijn in Sint-Joris om 9u30, aankomen doen we aan de Zevende Hemel.

Na de rit zal er in de Zevende Hemel een hapje en een drankje voorzien worden. Elk aanwezig lid krijgt 3 drankbonnen. Jullie gezin is zeker ook welkom vanaf 11u30.

Om genoeg hapjes te voorzien vragen we jullie om in te schrijven voor 28/02/23 via volgende link: https://forms.gle/7vw8MuFHevxzTTba9

Openingsrit gemeente Beernem: start week Ronde Dorp

Met ondersteuning van gemeente Beernem zal er jaarlijks een openingsrit georganiseerd worden. Deze rit zal om de beurt georganiseerd worden door onze club, de Forza’s en WTC Oedelem. Dit jaar zullen de Forza’s de rit organiseren op 26 maart.
Inschrijven hoeft niet.
Verzamelen:
8u Pelderijn
8u30 Markt Oedelem

Rit CTT’s

Onze vrienden van Cycling Team Toeristiek organiseren een leuke peletonrit met ontbijt, lunch en goodiebag op zaterdag 1 april.
Meer info vind je op hun facebookpagina. Daar kan je ook tickets kopen om deel te nemen.

DE HEL VAN DE KLIEVERS

Origineel was het dit jaar de bedoeling om een VTT en een wegrit te organiseren. Na lang en vaak beraad hebben we beslist om enkel de wegrit te organiseren.
De mountainbikerit gaat dus niet door. De startplaats is dan veranderd naar jeugdhuis The Noodle.

De hel is dit jaar wel 2 dagen. Zaterdag 15 & zondag 16 april. De zondag is een gewone wekelijkse rit. De Klievers rijden gratis de Hel.

Helpers krijgen een BBQ aangeboden de zaterdagavond.

© De Kassei Klievers. All rights reserved.