Kids on Wheels en Benefietrit op zondag 3 september

14 augustus 2023

Op 3 september gaat voor de derde keer onze kinderkoers door. Dit jaar combineren we de kinderkoers (in de namiddag) met onze benefietrit (in de voormiddag).

De benefietrit staat dit jaar in het teken van “de lege boterhamdozen”. De opbrengst van de benefietrit zal geschonken worden aan de basisschool van Sint-Joris.

Vanaf 8u30 is iedereen welkom aan Pelderijn voor een kopje koffie. We vertrekken in drie groepen aan Pelderijn rond 9u15 a 9u30 en zullen de ronde van Beernem rijden.

  • Groep 1: Gemiddelde 22 a 23 km/u (max snelheid 25km/u)
  • Groep 2: Gemiddelde 26 a 27 km/u (max snelheid 30km/u)
  • Groep 3: Gemiddelde 30km/u

Deelname kost 5€ die integraal wordt geschonken aan de basisschool van Sint-Joris. Wij voorzien voor de rit koffie en na de rit krijgt elke deelnemer een drankje.

Op de benefietrit zijn alle wielertoeristen welkom! Inschrijven kan via deze link: https://forms.gle/tReUV3VDkpE7BcWb7

In de namiddag staat de kinderkoers op het programma. Alle kinderen vanaf de peuterklassen tot en met het zesde leerjaar kunnen deelnemen. De reeksen zullen starten om 13u30. Inschrijven kan via volgende link: https://forms.gle/ku3HMTf8Revmk3Bv8
Deze dag kunnen we alle helpende handen goed gebruiken. We zoeken nog helpers voor de bar, klaarmaken parcours, seingevers… Wens je te helpen? Laat het ons gerust weten.
We rekenen op jullie om ook deze editie tot een goed einde te brengen!

© De Kassei Klievers. All rights reserved.